Konsulenca

Cilesia e certifikuar, kerkimi inovativ i te rejave teknologjike, kontrolli periodik i projektit dhe i zbatimit te tij ne terren si dhe instalimi dhe koladudimi final i produktit tone ...

Me shume

Funksionaliteti

Si objekt kryesor e FRAL 2000 ka parashtrimin para klientit te nje game zgjidhjesh ne kuader te funksionalitetit dhe eficences qe kerkohet per cdo ambjent...

Me shume

Prakticiteti

Raftet e lehta montohen me sistem gançimi (pa vida) duke siguruar nje inkastrim perfekt te komponenteve midis tyre, gje qe realizohet ne nje kohe relativisht te shkurter ...

Me shume

All Rights Reserved