FRAL 2000 eshte Kompani lider ne tregun Shqiptar qe nga viti 2000 ne fushen e arredimit me rafte te magazinave dyqaneve dhe Qendrave Tregetare.

FRAL 2000 projekton dhe realizon te gjitha tipet e arredimit sipas kerkesave specifike te klienteve duke kombinuar me se miri cmimin me cilesine superiore te produkteve tona.

E bazuar ne eksperiencen e gjate ne fushe dhe ne nje staff te perkushtuar dhe profesional ne arritjen dhe zbatimin ne kohe rekord te te gjitha projekteve duke qene gjith kohen ne kontakt me zhvillimet me te reja te teknologjise.

FRAL 2000 realizon projektin, transportin dhe montimin e pajisjeve me profesionalizem.

FRAL 2000 ju siguron cilesine me te larte dhe koston minimale.

Raftet qe ofrojme jane te realizuara me celik special S400 te zinkuar me procesin ZENDZIMIR qe garanton aftesi mbajtese maksimale dhe jetegjatesi te pakufizuar. Raftet jane te te gjitha permasave, jane relativisht te lehta, shume estetike, te manovrueshme, te regjistrueshme e te cmontueshme (ne rastet kur duhet te zhvendoset ambienti-aktiviteti).

Te gjitha produktet tona jane te certifukuara me standartet UNI EN ISO 9001:2000 duke plotesuar te gjitha Standartet e Komunitetit Europian.


Galeria Video

Frall 2000

All Rights Reserved