Fral 2000

Funksionaliteti

Si objekt kryesor e FRAL 2000 ka parashtrimin para klientit te nje game zgjidhjesh ne kuader te funksionalitetit dhe eficences qe kerkohet per cdo ambjent

Ne funksion te sa thame me lart, FRAL 2000 disponon nje shumllojshmeri artikujsh per te plotesuar cdo kerkese te klientit.

Produktet tona perfshijne te gjithe gamen per shfrytezimin e hapsirave ne maksimum si Impiante me 2 ose me shume kate, Rafte Superbuild (per peshmbajtje nga 2.5 Ton deri ne3.5 Ton per kat), Rafte Unirack, Rafte te lehta (per peshmbajtje nga 130 kg deri 400 kgper kat), Rafte per markete, Rafte per butike dhe arredim te ndryshem.

Funksionaliteti yne,Suksesi juaj

All Rights Reserved