Fral 2000

Konsulenca

Cilesia e certifikuar, kerkimi inovativ i te rejave teknologjike, kontrolli periodik i projektit dhe i zbatimit te tij ne terren si dhe instalimi dhe koladudimi final i produktit tone ben qe FRAL 2000 te jete Kompania me e suksesshme ne treg.

FRAL 2000 e ndiek me rigorozitet te gjithe procesin nga kontakti i Klientit ne terren dhe matja e ambjentit, projektimi i detajuar, transporti, montimi dhe kolaudimi si edhe dhenien e garancise maksimale per te gjitha produktet e saj.

Konsulenca ne Fral 2000

All Rights Reserved